Noutăți și evenimente

429569597_2122741164753978_230367125592038730_n

La 17 februarie, în incinta sălii de sport s-a desfășurat turneul de volei mixt, organizat în memoria regretatei Svetlana Armaș, profesor de excepție care a dat dovadă de multă dragoste pentru profesie și pentru oameni, înregistrând, împreună cu elevii succese, remarcabile. Echipele de volei (fete și băieți)ale dnei Armaș au ocupat locuri importante în clasamentul concursurilor municipale și republicane.
Pe 11 februarie, dna Svetlana Armaș ar fi împlinit 61 de ani.
În premieră, în cadrul acestei competiții, au participat elevii din liceele ,,Ion și Doina Aldea Teodorovici”, ,,Liviu Deleanu” și ,,Vasile Vasilache”și foștii colegi: Sîtnic Ion, Perciun Veaceslav, Crăciun Grigore, Secrieru Ștefan. În rezultatul desfășurării meciurilor, învingătorii și premianții au fost menționați cu diplome și cupe.
Locul I – IPLT ,,Onisifor Ghibu”
Locul II – IPLT ,,Liviu Deleanu”
Locul III – IPLT ,,Vasile Vasilache”
Mențiune – IPLA ,,Doina și Ion Aldea Teodorovici.
Mulțumim profesorilor de educație fizică Mihniova Oxana, Igori Hersun, Vasile Cozma ,Maria Stanciu și Guștiuc Nicolae,director adjunct care au organizat acest turneu de volei mixt în memoria fostei noastre colege Armaș Svetlana.
Mulțumim în acest plan, elevilor din clasa a XII -a, Moisei Valentin care a obținut diploma pentru cel mai bun jucător, Visileac Laurențiu din clasa a XII-a,,B” și Anastasia Lebediuc din clasa a VIII-a,,B”
Mulțumim profesorilor implicați, dlui Vasile Moraru , Alexei Mindru și dnei Cernei Cristina, director adjunct interimar pentru instruire.
Zeci de spectatori au trăit o satisfacție imensă de la meciurile privite, în care elevii au demonstrat pregătire tehnică și tactică.