Noutăți și evenimente

14
Summit-ul din 27.04.2024 cu genericul ,,Conectați prin știință” este o activitate dedicată elevilor și elevelor din municipiul Chișinău cu scopul de a promova proiectele STEM și STEAM. Evenimentul a avut loc în cadrul IP Liceul Teoretic cu Profil Arte “Ion și Doina Aldea-Teodorovici”.
EVENIMENTUL ȘI-A PROPUS SĂ PREZINTE CELE MAI DE SUCCES INIȚIATIVE ȘCOLARE STEM / STEAM DIN CHIȘINĂU ȘI CAROLINA DE NORD, SUA CARE ABORDEAZĂ ÎNCĂLZIREA GLOBALĂ, SUSTENABILITATEA URBANĂ ȘI PROTEJAREA
MEDIULUI ÎNCONJURĂTOR
Noi, IPLT „Onisifor Ghibu” mun. Chișinău, am fost cu proiectul eTwinning Moldova ,,Our Footprint”, premiat cu National și European Quality Labels, pe care l-am implementat cu multă dedicație, motivație și interes.
La eveniment au fost prezenți mai mulți oaspeți discursurile cărora ne motivează să fim și mai activi/ve.
Evenimentul ne invită spre colaborări naționale și internaționale.
Promovarea educației de calitate e importantă pentru întreaga comunitate. Summit-ul de azi ne demonstrează că avem mulți copii talentați, inteligenți, dezvoltați multilateral și cel mai important inovativi.
Mulțumim administrației liceului, Iurie Dontu și echipei, cadrelor didactice implicate, pentru buna organizare a evenimentului.
La eveniment au participat eleva Bianka Cantir, și elevii Savatie Cojocaru, Iorgov Vitalie, Lupu Alexandru ghidați de profesoara Cernei Kristina.