Noutăți și evenimente

02293ac2-2c18-432e-bfcd-ac7896d92ef4

Stimați elevi/eleve, părinți și cadre didactice,

Ne aflăm în fața unui moment deosebit – sărbătoarea „Ultimul sunet”, 2024. A fost un an plin de provocări și realizări, iar fiecare dintre voi a depus eforturi remarcabile pentru a reuși în îndeplinirea obiectivelor propuse.

Anul acesta elevii și elevele noastre au muncit cu multă dăruire de sine, acumulând cunoștințe temeinice, pentru a deveni cetățeni destoinici, făuritori ai societății de mâine. Rezultatele la disciplinele școlare demonstrează perseverența și dedicația tuturor celor care stau la baza IPLT „Onisifor Ghibu”.

Parteneriatul cu familia, sprijinul și implicarea părinților în educația copiilor sunt extrem de valoroase și esențiale în parcursul lor școlar. Ne exprimăm gratitudinea pentru participarea necondiționată în toate activitățile promovate.

Cadrele didactice au demonstrat profesionalism și devotament în acest an școlar. Implicarea în diverse activități curriculare, opționale și extrașcolare nu a trecut neobservată, acest lucru demonstrează rezultatele elevilor și elevelor  în cadrul concursurilor precum Matemaniada, Kangurul Matematician și Lingvistic, diverselor conferințe, summit-uri, schimburi de experiență, competiții sportive, expoziții de artă, concursuri municipale de dans și muzică, proiecte internaționale eTwinning, care au și rezultat în obținerea titlului de Șoală eTwinning, recunoscută de Comisia Europeană, ca fiind o școală ce promovează calitatea în educație centrată pe bunăstarea elevilor săi.

Vă încurajăm pe toți să vă bucurați de vacanța de vară și  să vă relaxați. Să aveți parte de momente frumoase alături de cei dragi și să reveniți cu energii proaspete și cu entuziasm pentru noi provocări și noi reușite!

Cu toată stima și aprecierea,

Administrația