Noutăți și evenimente

lingu jalba

Crearea unui ziar al școlii este extrem de importantă din mai multe motive:

1. *Informare și comunicare*: Un ziar școlar oferă o platformă centralizată pentru a furniza informații esențiale, cum ar fi date de contact, programul școlar, evenimente școlare, planuri de studiu, reguli și politici etc. Acest lucru îmbunătățește comunicarea cu elevii, părinții și personalul școlar.

2. *Transparență și accesibilitate*: Ziarul oferă acces ușor la informații importante pentru toți cei interesați și poate fi actualizat rapid pentru a reflecta schimbările și ultimele evenimente din școală.

3. *Promovarea școlii*: Un ziar bine proiectat poate contribui la creșterea vizibilității și a reputației școlii în comunitatea locală și poate servi ca unealtă utilă de marketing pentru a atrage elevi noi sau sprijin financiar.

4. *Resurse educaționale*: Pe lângă informațiile despre școală, ziarul poate oferi resurse educaționale suplimentare, cum ar fi materiale didactice, linkuri către site-uri utile sau informații despre programe speciale ale școlii.

5. *Promovarea comunicării și colaborării*: Un ziar școlar poate facilita comunicarea între elevi, părinți și profesori, precum și cu alte școli sau organizații partenere, creând o comunitate educațională mai conectată.

6. *Modernizare și adaptare la era digitală*: Având un ziarb modern, școala arată că se adaptează la tendințele tehnologice și că este dispusă să utilizeze canalele digitale pentru a comunica și a oferi servicii mai eficiente.

În concluzie, un ziar al școlii este o resursă valoroasă în era digitală pentru a promova transparența, comunicarea și accesibilitatea informațiilor școlare, consolidând în același timp comunitatea educațională și poziționând școala ca instituție modernă și conectată.

Mulțumim echipei pentru colaborare:

Componența redacției:
• Redactor-șef:
Tatiana Zamfir – directoare adjunctă
Autorul concepției – Elena Lungu – profesoară de limbă și literatură română
• Redactori:
Tatiana Golban – directoare
Elena Cernei – directoare adjunctă
Ina Cebanu—directoare adjunctă
Kristina Cernei—directoare adjunctă
Angela Postică– directoare adjunctă
Olga Sîrghii—profesoară de limbă și literatură română
Doina Mariana – profesoară de limbă engleză

Download (PDF, Unknown)